Britt, aangenaam.

Zoals je misschien nu al weet en wellicht gezien hebt, ben ik een ontwerper. Dat klinkt breed en vaag, en dat is het ook. Ik houd mij met van alles bezig en ik vind (bijna) alles leuk. Nog vaag? Oké dan. De afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in het visualiseren van complexe data, het oplossen van gebruikersproblemen en het ontwikkelen van visuele identiteiten in de breedste zin van het woord. Ondertussen blijf ik leren, vernieuwen, verbreden, specialiseren en word ik elke dag een stukje beter. Ik sta altijd voor open voor creatieve samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Aarzel niet om contact op te nemen. Meer weten over mijn kwalificaties? Bekijk dan even mijn cv.

Ervaring

Docent | Augustus 2020 - heden

Als docent geef ik les in de vakken Design Patterns en Datavisualisatie op de opleiding Communication and Multimedia design. Ik ben verantwoordelijk voor het geven van hoorcolleges en het coachen en begeleiden van studenten.

UX Designer | Maart 2018 - heden

Ik ben als UX ontwerper verantwoordelijk voor het oplossen van complexe vraagstukken, het creëren van een optimale gebruikerservaring en het uitwerken van de oplossing in een interactief prototype voor verschillende digitale bureau's.

Interactief kunstenaar | 2017 - heden

Bij een kunstenaarscollectief werk ik als kunstenaar aan verschillende interactieve kunstinstallaties met een digitale twist. De focus ligt op het creëren van interactieve ervaringen voor evenementen.

Opleiding

Communication and Multimedia Design | 2016 - 2020

Minor Visual Interface Design en gespecialiseerd in Behavioural Design en UX.